Top 40 legnépszerűbb link > Óra - wyw.hu

Szponzorált linkek
Régi, antik óra vásárlás
http://www.galeriasavaria.hu/kategoria/4

Antik, régi óra vásárlása az interneten. Töltsön fel Ön is eladó antik órát.

Régi, antik óra vásárlás
A Föld térképe időzónákkal
http://24timezones.com/

What Time Is It Around The World? - World Time Map - A Föld térképe az időzónákkal.

A Föld térképe időzónákkal
Orient
http://www.orient-watch.com/

Orient watch co., LTD - Tokyo - Hivatalos honlapja. Sportos és klasszikus órák.

Orient
Antikapró.hu
http://www.antikapro.hu/antik-regi-ora-orak-c8/

Antikapro.hu hirdetési oldal. Antik, Régiség, Műtárgy kategóriák hirdetései.

Antikapró.hu
Expressz.hu
http://www.expressz.hu/antik/regiseg/ora/

Antik, művészet - Antik, régiség, ékszer - Óra apróhirdetések.

Expressz.hu
Idő(zóna)zavar: ahány ország, annyi idő?
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=2&id=7158

A legtöbben tudjuk, hogy Franciaország egy órával előrébb, New York öt órával hátrébb, Ausztrália pedig tíz órával van előrébb Nagy-Britanniához képest. De ha egy kicsit távolabb utazunk, például Kínába, ahol öt időzóna van, ott hány órát mondanánk, és Kiribatin tegnap van-e vagy ma?

Idő(zóna)zavar: ahány ország, annyi idő?
Egyezményes koordinált világidő
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egyezm%C3%A9nyes_koordin%C3%A1lt_vil%C3%A1gid%C5%91

Az egyezményes koordinált világidő vagy röviden koordinált világidő (Universal Time Coordinated, UTC) az a hivatkozási időzóna, amelyhez a Föld többi időzónáját viszonyítjuk. Ez a greenwichi középidő (GMT) utódja és néha még mindkét jelölést használják, bár a két fogalom nem azonos. Az UTC használata ajánlott, a GMT mint fogalom elavultnak tekinthető.

Egyezményes koordinált világidő
Időzóna - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Id%C5%91z%C3%B3na

Egy időzóna a földfelszínnek az a területe, amelynek időmérő eszközei azonos időt mutatnak (ezt az időt „zónaidő”-nek is nevezik, szemben a „helyi idő”-vel, ami az adott hely földrajzi hosszúsága alapján állapítható meg). Ideális esetben az egyes időzónákat hosszúsági körök határolják, a valóságban azonban politikai okoból az országhatárokhoz igazítják őket. Mindegyik időzónát a koordinált világidőhöz (UTC) viszonyítják. A referenciahely a nulla meridián (0. hosszúsági kör), azaz a London közelében található Greenwichi Királyi Csillagvizsgálón átmenő főkör, ezért a koordinált világidőt korábban greenwichi középidőnek (GMT) nevezték.

Időzóna - Wikipédia
Órakereső
http://orakereso.hu/

Az órakereső.hu a Citizen, Casio, Vector órák hivatalos forgalmazója.

Órakereső
Chronoweb a márkás órák oldala
http://www.chronoweb.hu/

Márkás karórák vétele, eladása. Szaktanácsadás. Rolex, Patek Philippe, Breitling, Omega, Longines, Vacheron, Jaeger -LeCoultre, Zenith, Constellation, Audemars Piguet, Breguet, Cartier, IWC. Schaffhausen, Doxa, Glashütte, Chronoswiss, Franck Muller, Fortis, Lange, Tag Heuer, Panerai, Corum, Chopard, Glashütte, stb.

Chronoweb a márkás órák oldala
After Eight óraszalon
http://www.alloora.hu/

Töltsön el néhány percet kellemes környezetben a német óragyár mesterműveivel. Magyarország legnagyobb állóóra választékát tekintheti meg boltunkban, illetve katalógusból is kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő modellt, több mint 2000 álló, asztali és falióra közül. 1091 Budapest, Üllői út 73.

After Eight óraszalon
Órabazár
http://www.orabazar.hu/

Az órabörzék egy különleges világba engednek betekintést. Külföldön ezen rendezvények több évtizedes hagyományra tekintenek vissza. Európában, tőlünk nyugatra (München - Amsterdam - Basel - London) hatalmas rendezvénytermekben rengeteg kiállítóval és több ezer látogatóval gyakran rendeznek börzéket. Ebben a világában nincsenek jelen a mamut óragyártó cégek és nagykereskedések, a kiállítók zöme magángyűjtő vagy órás szakember. Kiállítóink és kereskedőink rugalmasak az árak kialakításában, lehet, sőt muszáj alkudozni. Ezenkívül lehetőségünk nyílik a csere-bere üzletág sajátságos levegőjét beszippantani. Ha a saját óránkat már nem a találjuk elég vonzónak, vagy lelkünk és szívünk egy új darabra vágyik lehetőségünk nyílik a cserére. Cégünk rendezvényeit a Budapest Radisson SAS Béke Hotel exkluzív nagytermében tartjuk. Körülbelül 45-50 kiállító mutatja be ritka és becses darabjait. Órabazár szaküzletünk - Karórák, márkás, exkluzív órák kereskedése. Adás vétele. Órajavítás és értékbecslés.

Órabazár
Pontos Idő Kft.
http://www.pontosido.hu/

Pontos Idő Utas- és Közönségtájékoztató Kft. - Pontos Idő Szerviz Szolgáltató Kft. Mindig van időnk az Ön számára! Órarendszerek, toronyórák, sporteredmény kijelzők, kijelzési technológiák, iskolai csengető órák, egyedi berendezések...

Pontos Idő Kft.
Óra Magazin
http://www.oramagazin.hu/

Óra Magazin - Havonta megjelenő magazin - Direx Média Kft.

Óra Magazin
Technika - Atomóra (pontos idő)
http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=31295

Mindenki ismeri a zseb-, kar-, fali- és a toronyórát. Atomórát nagyon kevesen láttak és aki "élőben" akar atomórát látni annak a németországi Braunschweigische Landesmuseum-ba kell látogatnia. Kinézésre nem nagyon hasonlítanak a megszokott óraművekre. Természetesen nem is úgy működik a világ legpontosabb órája.

Technika - Atomóra (pontos idő)
Orex
http://www.orex.hu/

OREX Óra - Ékszer Kereskedőház Zrt. Magyarország legnagyobb ékszer és óraforgalmazó cége.

Orex
használtórák.hu
http://www.hasznaltorak.hu/

Ingyenes hirdető portál - Óra adás - vétel - csere.

használtórák.hu
BL Óraszalon
http://www.oraszalon.hu/

Cégünk 1993 óta foglalkozik minőségi karórák forgalmazásával, így immár több mint 15 éves tapasztalattal és kapcsolat-rendszerrel rendelkezünk az óraforgalmazók világában. Óraszalonjaink kizárólag olyan termékeket forgalmaznak, melyek mellé a szabványos jótállást hozzáértő szakszervizek garantálják.

BL Óraszalon
Chrono24 - Rolex karórák
http://www.chrono24.com/hu/rolex/index.htm

Chrono24 - Rolex karórák - Értékes órák nemzetközi piaca.

Chrono24 - Rolex karórák
Gyűjtemény leírásokkal
http://www.mvltrade.hu/orak.htm

Óragyűjtemény - az árral megjelölt darabok megvásárolhatóak, esetleg elcserélhetőek. Faliórák, zsebórák, karórák, orosz karórák, svájci-német órák... Egy kis olvasnivaló az óra történetéről, a mechanikus órák működéséről.

Gyűjtemény leírásokkal
oraelado.hu
http://www.oraelado.hu/

oraelado.hu - Óra vásárlás, eladás hirdetések. Órák márkák, típusok, szerkezet, származás szerint, tartozékok, kiegészítők, szerszámok...

oraelado.hu
Baron Gábor óragyűjtő
http://eurowatch.hu/baron/index.php

Baron Gábor óragyűjtő oldala. Szenvedély, avagy az antik órák gyűjtése.

Baron Gábor óragyűjtő
Atomóra - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Atom%C3%B3ra

Atomórának olyan típusú órát nevezünk, melyben atomok rezgésszámát használják fel egy pontos frekvencia előállítására. A frekvenciát számlálóba vezetik, amely másodpercet és abból származtatott nagyobb időegységeket mutat.

Atomóra - Wikipédia
Pontos idő és dátum beállítások
http://www.pcworld.hu/story.php?sid=7186

Praktikus újdonsággal bővíti szolgáltatásait a T-Mobile. A szolgáltató hálózatán keresztül az időt és dátumot frissítő megoldás segítségével a mobiltelefonok mindig a pontos időt mutathatják majd. A mobiltelefonok elterjedésével egyre kevesebben hordanak karórát, hiszen a telefon órája és naptára bármikor könnyedén elérhető. Sőt, a T-Mobile hálózatán az arra alkalmas készülékek esetén ezentúl az is garantálható, hogy a kijelzőn biztosan a pontos idő legyen látható. A korszerű mobilhálózatok ugyanis - amennyiben az ügyfél ezt a készülékben engedélyezi - képesek folyamatosan frissíteni a mobil óráját és a dátumot is.

Pontos idő és dátum beállítások
Juta Óra - Ékszer Webshop
https://jutaoraekszer.hu/

Juta Óra - Ékszer Webshop. Órák, Ékszerek a legkiválóbb márkáktól: Breil, Axcent, DKNY, Breitling, Doxa, Maurice Lacroix, Swatch.

Juta Óra - Ékszer Webshop
Diesel
http://store.dieseltimeframes.com/

Diesel Time Frames Store honlapja. - Női és férfi karórák.

Diesel
Időzóna óraszalon
http://www.idozona.hu/

Időzóna óraszalon. Márkás karórák, fali és ébresztőórák. Órák széles választékban, kedvező áron.

Időzóna óraszalon
Óra, karóra, divatóra
http://www.ora-karora.hu/

Trendi, extravagáns, elegáns vagy retro órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot szeretnél? Nézz be az óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát.

Óra, karóra, divatóra
Időzóna Óraszalon Szeged
http://www.ora-idozona.hu/

Cégünk 1989-ben alakult, fõ profilja óra kiskereskedelem, amelyben a Magyarországon forgalmazott ébresztõ-, fali-, álló-, és karórák 90%-a megtalálható. Cégközpont és szervíz: Szeged, Tisza lajos krt 37.

Időzóna Óraszalon Szeged
Number One Bt.
http://www.ekszerora.hu/

Number One Bt. - Óra - ékszer szaküzlet. Ékszerkészítés, javítás, Karórák, faliórák, álló szekrényórák, ébresztőórák... Online vásárlási lehetőség.

Number One Bt.
Vatera - Óra, ékszer
http://www.vatera.hu/ekszer_ora_c363.html

Vatera - Óra, ékszer aukciók online. Üdvözöljük a Vatera piacterén! Álló, fali, asztali órák, gyermek óra, férfi, női karórák, zsebóra, óraalkatrészek, kiegészítők...

Vatera - Óra, ékszer
Omega Watches
http://www.omegawatches.com/

Omega Watches - Swiss Luxury Watch Manufacturer. Manufacturer of prestige Swiss watches. Member of the Swatch Group. Offers information about Omega's world, collection, museum and company. Omega órák hivatalos honlapja.

Omega Watches
Óragyűjtemény - galéria
http://www.hnm.hu/utils/Gallery.php?ItemID=78

MNM (Magyar Nemzeti Múzeum) - Történeti tár - Óragyűjtemény - galéria

Óragyűjtemény - galéria
Eurowatch
http://www.eurowatch.hu/

Európa egyik legnagyobb antikóra adatbázisa! Bővítjük folyamatosan áruválasztékunkat is, többek között alkatrészekkel, szerszámokkal, és ami szerintünk nagy hiányként jelentkezik a Magyar piacon, az óraszíjakkal is.

Eurowatch
Óraportál
http://oraportal.hu/

Üdvözlünk minden kedves óra, órák iránt Érdeklődőt! Portálunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a magyarországi órakedvelőknek, gyűjtőknek, rajongóknak, egy helyen biztosítsunk minden e témát érintő információt. Teret adunk a dédelgetett kedvencek bemutatására és értékesítésére. Ugyanúgy adható és vehető karóra, mint zsebóra, de falióra és minden más ami ketyeg, ami az időt mutatja. A portálon található a svájci órától a Japánig, az új és használt órákon túl, antik óra, régiség is. Igyekszünk átfogó képet adni az órák szerelmeseinek.

Óraportál
Bulgari
http://www.bulgari.com/

Olasz stílus 1884 óta. Bvlgari, a görög ezüstműves dinasztia, 1879-től napjainkig hosszú utat járt be kreációival, melyek több mint száz éve változatlan szenvedéllyel és csúcsminőséggel felelnek meg az örökké változó piac kihívásainak. Luxus Bulgari ékszer, óra, ajándék.

Bulgari
Tóth Péter honlapja
http://www.petertoth.hu/oragyujtemeny.html

Tóth Péter honlapja - Óragyűjtemény. Az elmúlt időszakban összegyűjtöttem egy kisebb, 5 darabból álló órakollekciót, melyet most közszemlére teszek. A gyűjtemény olcsó árkategóriás régi és új órákból áll...

Tóth Péter honlapja
F.óra
http://www.fora.hu/

F.óra - Szép órák szalonja. Az óra, de főleg a karóra bizony ma már elsődlegesen divatcikk, sokaknál pedig sajnos fontos státusz szimbólum. Üzletünk nem véletlenül viseli a "Szép órák szalonja" meghatározást, mivel itt nem agyonajnározott márkaneveket és nem milliós árcédulákat kínálunk, hanem egyszerűen szép órákat, igazán elérhető árakon. XIII. Budapest, Jászai Mari tér 4/b.

F.óra
Lacoste
http://www.lacoste.com/

Lacoste márka hivatalos honlapja. Férfi és női karórák.

Lacoste
Antik.hu
http://www.antik.hu/

Antik.hu - Az igényes műkedvelők honlapja. Regisztráljon most Ön is,hogy együtt építhessünk fel egy minden műkedvelő számára használható és sikeres információs és kereskedelmi oldalt.

Antik.hu
Hirdetések
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 49049