Toronyóra > Óra - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Toronyóra > 9 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Big Ben
http://hu.wikipedia.org/wiki/Big_Ben

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Big Ben (Nagy Béni) a londoni Westminster-palota toronyórájának harangja. A torony neve Óratorony, de ismert Szent István-torony, Big Ben-torony és Big Tom néven is. Ezen nevek némelyike hibás: a valódi Szent István-torony egy másik torony neve a palotában, a Big Ben pedig nem a torony, nem is az óra, hanem a harang neve.

Big Ben
Rancz
http://rancz.com/

Rancz Első Magyar Toronyóragyár Kft. Cégünket 1985-ben alapítottuk, családi tulajdonban van. Önálló fejlesztési utakat járva alakítottuk ki gyártmány struktúránkat, amelyek világszínvonalú megoldásokat kínálnak komplett toronyóra, harangozó rendszer, harangvillamosítás és elektronikus harangjáték vonatkozásában. Gyártó telephelyünk Magyarország iparilag fejlett középső régiójában található, Székesfehérvár városában.

Rancz
Quasi-Modo Kft.
http://www.quasi-modo.hu/

Quasi-Modo Kft. honlapja - toronyóra felújítás, telepítés. 2097 Pilisborosjenő, Bécsi út 13.

Quasi-Modo Kft.
Toronyórák és homlokzati órák
http://www.gulacsi.hu/1_toronyorak_homlokzati_orak/index.htm

Torony órák és homlokzati órák képgyűjtemény. Pécsi Püspöki Palota homlokzati órája. Tihanyi Apátság toronyórája. Győri Városháza toronyórája. Harkányi római katolikus templom toronyórája ...

Toronyórák és homlokzati órák
Toronyóra és tartozékai
http://www.pontosido.hu/dokuk/torony.htm

Pontos Idő Kft. - A legfejlettebb technológiának – quartz és mikroprocesszor – köszönhetően tudunk ajánlani egy könnyen kezelhető, nagyon pontos és megbízható berendezést. A rádió-szinkronizáció biztosítja Önnek az abszolút pontosságot, valamint azt, hogy nincs szükség a manuális téli / nyári időátállításra.

Toronyóra és tartozékai
Toronyórák lánc nélkül
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=1732

Ha valakinek túl nagyok az igényei, erre egy régi mondással - ...és toronyóra lánccal nem kéne? - szokás tréfásan figyelmeztetni. Ám vannak esetek, amikor bizony egy otthoni toronyóra lánc nélkül is megfelelne, s az sem baj, ha nem is olyan toronymagas. Csak óra legyen benne! S az az igazi, ha ezt a vágyunkat a saját kezünk munkájának gyümölcsével teljesítjük. Az ilyen komótosan ketyegő állóórák a lakás díszei, bárhol jól mutatnak, szerencsés esetben valóban olyanok, mint a régi toronyórák; zengőjükkel figyelmeztetnek az idő múlására. Most két különböző jellegű otthoni toronyórát mutatunk be; a puritánabb (1) Amerikából, a klasszikus formájú (2) pedig Frankhonból való, ám mindegyik igényes barkácsoló keze munkáját dicséri. Ezek valamelyikét leírásunk, rajzaink és anyagjegyzékünk alapján elég könnyen reprodukálhatjuk. Elkészítésük valójában csak akkor nem nehéz, ha a főbb darabokat leszabatjuk, és magunk csak az összeállításukhoz szükséges járulékos munkákat végezzük el.

Toronyórák lánc nélkül
Bimm-Bamm csoport
http://invitel.hu/kapui/Toronyo/toronyo.html

Bimm-Bamm csoport toronyóra tevékenységi köre: Toronyóra számlap tervezés, kivitelezés, felszerelés, restaurálás. Toronyóra mutató tervezés, kivitelezés, felszerelés. Toronyóra vezérlőelektronika gyártás, felszerelés...

Bimm-Bamm csoport
Hanga Kft.
http://www.hangakft.hu/

A Hanga családnév három generáción keresztül fonódott össze jelentésében a magas tornyokra épített órák különleges és szerteágazó szakértelmet igénylő megmunkálásával. A 80 éves szakmai múlt alatt Bács-Kiskun megyei Hanga műhelyekből új toronyórák elsősorban a Duna-Tisza közén épült templomokba kerültek, de javítás és felújítás az ország számos távolabbi pontján is fémjelzi a mesterek törekvéseit. A korszerű, költséghatékony technológiák elsajátítása és kidolgozása révén ma is tartós, megbízható és míves kivitelű toronyórák készülnek a kecskeméti székhelyű Hanga toronyóra-műhelyben.

Hanga Kft.
Toronyóra készítés, javítás. Harangok villamosítása, felújítása.
https://konkolytoronyora.hu/

A konkolytoronyóra vállalkozásnak, több mint 40 évnyi tapasztalata van toronyórákkal, harangjátékokkal. Az országban több mint 500 felújított vagy készített toronyóra, és nagyságrendileg ugyanennyi villamosított harangozómű kötődik a vállalkozáshoz.

Toronyóra készítés, javítás. Harangok villamosítása, felújítása.
Hirdetések
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 49049