Órajavítás, órás > Óra - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Órajavítás, órás > 5 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Oláh Zoltán órás
http://orajavitas.hu/

Ol-Zol Bt. - 2030 Érd, Budai út 22. - Oláh Zoltán órás.

Oláh Zoltán órás
Jung Órás
http://www.jungoras.hu/

Az 1898 - ban Kispesten alapított , majd a `80-as években a Murányi utcába költözött Jung Órás már az interneten is köszönti vevőit, ügyfeleit. A profilunk továbbra is a régi: Kar, - ébresztő, - fali órák árusítása, elemek cseréje, javítása. Antik órák restaurálása, nagyobb órák esetén oda - vissza szállítással, lakáson történő üzembe helyezéssel. Óraszíjak és csatok nagy választékkal kaphatók, díjtalan felszereléssel. Cím: 1078 Budapest VII. Garay utca 45.

Jung Órás
AnkeR Órásműhely
http://www.antikora.hu/

Adorján Zoltán - Profilom a mechanikai és elektromos órák javításán túl faipari tevékenységet is jelent, amely ingás órákat, állóórákat és különféle zenélő-, tokba helyezhető szerkezetek restaurálását öleli át. A munkám és a hobbim szorosan kötődik egymáshoz, hiszen gyűjtő is vagyok. Címünk: 6721 Szeged, Attila u. 8.

AnkeR Órásműhely
tik-tak.hu
http://www.tik-tak.hu/orajavitas/

Üzletünk 15 éves szakmai múltat mondhat magáénak. Órák szakszerű javítását garanciával vállaljuk. Javítunk karórákat, zsebórákat, valamint antik fali és asztali órákat. Szolgáltatásaink közé tartozik szíjak, csatok szerelése, óraüveg csiszolás, elemcsere. Nagy gondot fordítunk a minőségi szolgáltatásra és alkatrész felhasználásra. Az általunk forgalmazott elemek kizárólag egy beszállítótól kerülnek beszerzésre, ezáltal mindig legjobb minőségű elemet kapja a vásárló. Igénybe veheti üzletünk értékbecslését is, ha szeretné tudni, hogy kedvenc időmérője mennyit ér. Ha ellátogat hozzánk, meggyőződhet széles karóra választékunkról. Üzletünkben megtalálható márkák közé tartozik: Seiko, Citizen, Tissot, Bulova, Garet, Q&Q Az órák szeretete és a magas színvonalon felszerelt üzletünk lehetővé teszi, hogy az Ön órája a legnagyobb szakmai kényeztetésben részesüljön. Címünk: 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 154-158.

tik-tak.hu
Kócsó József órás - órajavitás, elemcsere, óraszíj csere Szegeden.
http://orajavitas-szeged.hu/

Ha elromlott bármilyen márkájú vagy típusú órája, s Szegeden, vagy annak környékén lakik, akkor hozza be műhelyembe, ahol rövid határidővel megjavítom. Az elemcserét, óraszíj és óracsat cserét, illetve vízállóság tesztet lehetőség szerint azonnal elvégzem. Műhelyem a Szeged Nagyáruháznál található Orex üzleten belül működik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal várom minden régi és új Ügyfelemet.

Kócsó József órás - órajavitás, elemcsere, óraszíj csere Szegeden.
Hirdetések
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 49049