Top 40 legnépszerűbb link > Óra - wyw.hu

Szponzorált linkek
Régi, antik óra vásárlás
http://www.galeriasavaria.hu/kategoria/4

Antik, régi óra vásárlása az interneten. Töltsön fel Ön is eladó antik órát.

Régi, antik óra vásárlás
A Föld térképe időzónákkal
http://24timezones.com/

What Time Is It Around The World? - World Time Map - A Föld térképe az időzónákkal.

A Föld térképe időzónákkal
Orient
http://www.orient-watch.com/

Orient watch co., LTD - Tokyo - Hivatalos honlapja. Sportos és klasszikus órák.

Orient
Órarendelés
http://www.orarendeles.hu/

Svájci Óra, Karóra WebÁruház. A Órarendelés.hu óraáruház létrejöttének nem titkolt célja, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több száz óra, karóra közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, vagy munkahelyükről. Bízunk benne, hogy ezzel Önt is segíthetjük ha idő hiányában nem ér rá elmenni egy szaküzletbe, és megvásárolni az elképzeléseinek leginkább megfelelő órát. A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy kérdéseket tegyen fel a kiszemelt termékkel kapcsolatban, melyekre telefonon, és emailben egyaránt válaszolunk. Ön a nap 24 órájában nézelődhet virtuális üzletünkben anélkül, hogy bárki is megzavarná eközben. Ha kedvenc Swatch, Doxa, Cornavin óráját keresi, választékunkban biztosan megleli!

Órarendelés
Antikapró.hu
http://www.antikapro.hu/antik-regi-ora-orak-c8/

Antikapro.hu hirdetési oldal. Antik, Régiség, Műtárgy kategóriák hirdetései.

Antikapró.hu
Replika órák
http://www.exkluzivorak.hu/

Exkluzív Replika órák, Rolex, Breitling, Omega, Patek Philippe, Panerai Luminor, Cartier, Longines, IWC, Tommy Hilfiger, Gucci, Dolce and Gabbana, Versace

Replika órák
Expressz.hu
http://www.expressz.hu/antik/regiseg/ora/

Antik, művészet - Antik, régiség, ékszer - Óra apróhirdetések.

Expressz.hu
Idő(zóna)zavar: ahány ország, annyi idő?
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=2&id=7158

A legtöbben tudjuk, hogy Franciaország egy órával előrébb, New York öt órával hátrébb, Ausztrália pedig tíz órával van előrébb Nagy-Britanniához képest. De ha egy kicsit távolabb utazunk, például Kínába, ahol öt időzóna van, ott hány órát mondanánk, és Kiribatin tegnap van-e vagy ma?

Idő(zóna)zavar: ahány ország, annyi idő?
Egyezményes koordinált világidő
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egyezm%C3%A9nyes_koordin%C3%A1lt_vil%C3%A1gid%C5%91

Az egyezményes koordinált világidő vagy röviden koordinált világidő (Universal Time Coordinated, UTC) az a hivatkozási időzóna, amelyhez a Föld többi időzónáját viszonyítjuk. Ez a greenwichi középidő (GMT) utódja és néha még mindkét jelölést használják, bár a két fogalom nem azonos. Az UTC használata ajánlott, a GMT mint fogalom elavultnak tekinthető.

Egyezményes koordinált világidő
Időzóna - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Id%C5%91z%C3%B3na

Egy időzóna a földfelszínnek az a területe, amelynek időmérő eszközei azonos időt mutatnak (ezt az időt „zónaidő”-nek is nevezik, szemben a „helyi idő”-vel, ami az adott hely földrajzi hosszúsága alapján állapítható meg). Ideális esetben az egyes időzónákat hosszúsági körök határolják, a valóságban azonban politikai okoból az országhatárokhoz igazítják őket. Mindegyik időzónát a koordinált világidőhöz (UTC) viszonyítják. A referenciahely a nulla meridián (0. hosszúsági kör), azaz a London közelében található Greenwichi Királyi Csillagvizsgálón átmenő főkör, ezért a koordinált világidőt korábban greenwichi középidőnek (GMT) nevezték.

Időzóna - Wikipédia
Órakereső
http://orakereso.hu/

Az órakereső.hu a Citizen, Casio, Vector órák hivatalos forgalmazója.

Órakereső
Akciós óra áruház
http://www.ora-akcio.hu/

Akciós óra áruház! Akciós CASIO órák, akciós CITIZEN órák, akciós Vector órák.

Akciós óra áruház
Chronoweb a márkás órák oldala
http://www.chronoweb.hu/

Márkás karórák vétele, eladása. Szaktanácsadás. Rolex, Patek Philippe, Breitling, Omega, Longines, Vacheron, Jaeger -LeCoultre, Zenith, Constellation, Audemars Piguet, Breguet, Cartier, IWC. Schaffhausen, Doxa, Glashütte, Chronoswiss, Franck Muller, Fortis, Lange, Tag Heuer, Panerai, Corum, Chopard, Glashütte, stb.

Chronoweb a márkás órák oldala
After Eight óraszalon
http://www.alloora.hu/

Töltsön el néhány percet kellemes környezetben a német óragyár mesterműveivel. Magyarország legnagyobb állóóra választékát tekintheti meg boltunkban, illetve katalógusból is kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő modellt, több mint 2000 álló, asztali és falióra közül. 1091 Budapest, Üllői út 73.

After Eight óraszalon
Divatórák Amerikából
http://ora.unas.hu/

Márkás órák, eredeti dobozukban egyenesen az Egyesült Államokból.

Divatórák Amerikából
Pontos Idő Kft.
http://www.pontosido.hu/

Pontos Idő Utas- és Közönségtájékoztató Kft. - Pontos Idő Szerviz Szolgáltató Kft. Mindig van időnk az Ön számára! Órarendszerek, toronyórák, sporteredmény kijelzők, kijelzési technológiák, iskolai csengető órák, egyedi berendezések...

Pontos Idő Kft.
Óra Magazin
http://www.oramagazin.hu/

Óra Magazin - Havonta megjelenő magazin - Direx Média Kft.

Óra Magazin
Technika - Atomóra (pontos idő)
http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=31295

Mindenki ismeri a zseb-, kar-, fali- és a toronyórát. Atomórát nagyon kevesen láttak és aki "élőben" akar atomórát látni annak a németországi Braunschweigische Landesmuseum-ba kell látogatnia. Kinézésre nem nagyon hasonlítanak a megszokott óraművekre. Természetesen nem is úgy működik a világ legpontosabb órája.

Technika - Atomóra (pontos idő)
Orex
http://www.orex.hu/

OREX Óra - Ékszer Kereskedőház Zrt. Magyarország legnagyobb ékszer és óraforgalmazó cége.

Orex
Órabazár
http://www.orabazar.hu/

Az órabörzék egy különleges világba engednek betekintést. Külföldön ezen rendezvények több évtizedes hagyományra tekintenek vissza. Európában, tőlünk nyugatra (München - Amsterdam - Basel - London) hatalmas rendezvénytermekben rengeteg kiállítóval és több ezer látogatóval gyakran rendeznek börzéket. Ebben a világában nincsenek jelen a mamut óragyártó cégek és nagykereskedések, a kiállítók zöme magángyűjtő vagy órás szakember. Kiállítóink és kereskedőink rugalmasak az árak kialakításában, lehet, sőt muszáj alkudozni. Ezenkívül lehetőségünk nyílik a csere-bere üzletág sajátságos levegőjét beszippantani. Ha a saját óránkat már nem a találjuk elég vonzónak, vagy lelkünk és szívünk egy új darabra vágyik lehetőségünk nyílik a cserére. Cégünk rendezvényeit a Budapest Radisson SAS Béke Hotel exkluzív nagytermében tartjuk. Körülbelül 45-50 kiállító mutatja be ritka és becses darabjait. Órabazár szaküzletünk - Karórák, márkás, exkluzív órák kereskedése. Adás vétele. Órajavítás és értékbecslés.

Órabazár
BL Óraszalon
http://www.oraszalon.hu/

Cégünk 1993 óta foglalkozik minőségi karórák forgalmazásával, így immár több mint 15 éves tapasztalattal és kapcsolat-rendszerrel rendelkezünk az óraforgalmazók világában. Óraszalonjaink kizárólag olyan termékeket forgalmaznak, melyek mellé a szabványos jótállást hozzáértő szakszervizek garantálják.

BL Óraszalon
Ajándék karórák
http://www.ajandekora.hu/

Ajándék karórák webáruháza. Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A bal oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát.

Ajándék karórák
Chrono24 - Rolex karórák
http://www.chrono24.com/hu/rolex/index.htm

Chrono24 - Rolex karórák - Értékes órák nemzetközi piaca.

Chrono24 - Rolex karórák
használtórák.hu
http://www.hasznaltorak.hu/

Ingyenes hirdető portál - Óra adás - vétel - csere.

használtórák.hu
Gyűjtemény leírásokkal
http://www.mvltrade.hu/orak.htm

Óragyűjtemény - az árral megjelölt darabok megvásárolhatóak, esetleg elcserélhetőek. Faliórák, zsebórák, karórák, orosz karórák, svájci-német órák... Egy kis olvasnivaló az óra történetéről, a mechanikus órák működéséről.

Gyűjtemény leírásokkal
Atomóra - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Atom%C3%B3ra

Atomórának olyan típusú órát nevezünk, melyben atomok rezgésszámát használják fel egy pontos frekvencia előállítására. A frekvenciát számlálóba vezetik, amely másodpercet és abból származtatott nagyobb időegységeket mutat.

Atomóra - Wikipédia
oraelado.hu
http://www.oraelado.hu/

oraelado.hu - Óra vásárlás, eladás hirdetések. Órák márkák, típusok, szerkezet, származás szerint, tartozékok, kiegészítők, szerszámok...

oraelado.hu
Hantos Idő Bt.
http://www.ora.bolt.hu/

Új órák értékesítése, mely jelenleg a Tissot, Certina és az Auguste Reymond márka teljes kínálatának forgalmazására kiterjed. Természetesen vállaljuk más márkák beszerzését is. Heti frissítéssel felkerülnek Régi óráink is, melyek márkás régi / antik órák értékesítését jelenti, az 1910-1970-es évekből. Újdonságként megtalálható kínálatunkban az Eilux márka, amely minőségi német óraforgató és óratartó dobozok készítésével foglalkozik.

Hantos Idő Bt.
Pontos idő és dátum beállítások
http://www.pcworld.hu/story.php?sid=7186

Praktikus újdonsággal bővíti szolgáltatásait a T-Mobile. A szolgáltató hálózatán keresztül az időt és dátumot frissítő megoldás segítségével a mobiltelefonok mindig a pontos időt mutathatják majd. A mobiltelefonok elterjedésével egyre kevesebben hordanak karórát, hiszen a telefon órája és naptára bármikor könnyedén elérhető. Sőt, a T-Mobile hálózatán az arra alkalmas készülékek esetén ezentúl az is garantálható, hogy a kijelzőn biztosan a pontos idő legyen látható. A korszerű mobilhálózatok ugyanis - amennyiben az ügyfél ezt a készülékben engedélyezi - képesek folyamatosan frissíteni a mobil óráját és a dátumot is.

Pontos idő és dátum beállítások
Juta Óra - Ékszer Webshop
http://www.jutakft.hu/

Juta Kft. Óra - Ékszer Webshop. Órák, Ékszerek a legkiválóbb márkáktól: Breil, Axcent, DKNY, Breitling, Doxa, Maurice Lacroix, Swatch.

Juta Óra - Ékszer Webshop
Óra webshop
http://ora.webshop.hu/

Online vásárolható férfi és női karórák állandó árkedvezménnyel és akciókkal.

Óra webshop
Baron Gábor óragyűjtő
http://eurowatch.hu/baron/index.php

Baron Gábor óragyűjtő oldala. Szenvedély, avagy az antik órák gyűjtése.

Baron Gábor óragyűjtő
Diesel
http://store.dieseltimeframes.com/

Diesel Time Frames Store honlapja. - Női és férfi karórák.

Diesel
Időzóna óraszalon
http://www.idozona.hu/

Időzóna óraszalon. Márkás karórák, fali és ébresztőórák. Órák széles választékban, kedvező áron.

Időzóna óraszalon
Óra, karóra, divatóra
http://www.ora-karora.hu/

Trendi, extravagáns, elegáns vagy retro órát keresel? Nem szeretnél új karórádra egy kisebb vagyont költeni, de egyedi és különleges darabot szeretnél? Nézz be az óra-karóra.hu-ra. Itt megtalálod az egyéniségednek megfelelő divatórát.

Óra, karóra, divatóra
Időzóna Óraszalon Szeged
http://www.ora-idozona.hu/

Cégünk 1989-ben alakult, fõ profilja óra kiskereskedelem, amelyben a Magyarországon forgalmazott ébresztõ-, fali-, álló-, és karórák 90%-a megtalálható. Cégközpont és szervíz: Szeged, Tisza lajos krt 37.

Időzóna Óraszalon Szeged
Number One Bt.
http://www.ekszerora.hu/

Number One Bt. - Óra - ékszer szaküzlet. Ékszerkészítés, javítás, Karórák, faliórák, álló szekrényórák, ébresztőórák... Online vásárlási lehetőség.

Number One Bt.
orasbolt.hu
http://www.orasbolt.hu/

Divatos, márkás női, férfi és gyermek karórák magyarországi garanciával.

orasbolt.hu
Vatera - Óra, ékszer
http://www.vatera.hu/ekszer_ora_c363.html

Vatera - Óra, ékszer aukciók online. Üdvözöljük a Vatera piacterén! Álló, fali, asztali órák, gyermek óra, férfi, női karórák, zsebóra, óraalkatrészek, kiegészítők...

Vatera - Óra, ékszer
Omega Watches
http://www.omegawatches.com/

Omega Watches - Swiss Luxury Watch Manufacturer. Manufacturer of prestige Swiss watches. Member of the Swatch Group. Offers information about Omega's world, collection, museum and company. Omega órák hivatalos honlapja.

Omega Watches
Hirdetések
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 213 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 213 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 51919