Toronyóra > Óra - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Toronyóra > 8 weboldal. Kategória leírása:

ora.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Big Ben
Big Ben
http://hu.wikipedia.org/wiki/Big_Ben

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Big Ben (Nagy Béni) a londoni Westminster-palota toronyórájának harangja. A torony neve Óratorony, de ismert Szent István-torony, Big Ben-torony és Big Tom néven is. Ezen nevek némelyike hibás: a valódi Szent István-torony egy másik torony neve a palotában, a Big Ben pedig nem a torony, nem is az óra, hanem a harang neve.

hu.wikipedia.org
Rancz
Rancz
http://rancz.com/

Rancz Első Magyar Toronyóragyár Kft. Cégünket 1985-ben alapítottuk, családi tulajdonban van. Önálló fejlesztési utakat járva alakítottuk ki gyártmány struktúránkat, amelyek világszínvonalú megoldásokat kínálnak komplett toronyóra, harangozó rendszer, harangvillamosítás és elektronikus harangjáték vonatkozásában. Gyártó telephelyünk Magyarország iparilag fejlett középső régiójában található, Székesfehérvár városában.

rancz.com
Quasi-Modo Kft.
Quasi-Modo Kft.
http://www.quasi-modo.hu/

Quasi-Modo Kft. honlapja - toronyóra felújítás, telepítés. 2097 Pilisborosjenő, Bécsi út 13.

www.quasi-modo.hu
Toronyórák és homlokzati órák
Toronyórák és homlokzati órák
http://www.gulacsi.hu/1_toronyorak_homlokzati_orak/index.htm

Torony órák és homlokzati órák képgyűjtemény. Pécsi Püspöki Palota homlokzati órája. Tihanyi Apátság toronyórája. Győri Városháza toronyórája. Harkányi római katolikus templom toronyórája ...

www.gulacsi.hu
Toronyóra és tartozékai
Toronyóra és tartozékai
http://www.pontosido.hu/dokuk/torony.htm

Pontos Idő Kft. - A legfejlettebb technológiának – quartz és mikroprocesszor – köszönhetően tudunk ajánlani egy könnyen kezelhető, nagyon pontos és megbízható berendezést. A rádió-szinkronizáció biztosítja Önnek az abszolút pontosságot, valamint azt, hogy nincs szükség a manuális téli / nyári időátállításra.

www.pontosido.hu
Toronyórák lánc nélkül
Toronyórák lánc nélkül
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=1732

Ha valakinek túl nagyok az igényei, erre egy régi mondással - ...és toronyóra lánccal nem kéne? - szokás tréfásan figyelmeztetni. Ám vannak esetek, amikor bizony egy otthoni toronyóra lánc nélkül is megfelelne, s az sem baj, ha nem is olyan toronymagas. Csak óra legyen benne! S az az igazi, ha ezt a vágyunkat a saját kezünk munkájának gyümölcsével teljesítjük. Az ilyen komótosan ketyegő állóórák a lakás díszei, bárhol jól mutatnak, szerencsés esetben valóban olyanok, mint a régi toronyórák; zengőjükkel figyelmeztetnek az idő múlására. Most két különböző jellegű otthoni toronyórát mutatunk be; a puritánabb (1) Amerikából, a klasszikus formájú (2) pedig Frankhonból való, ám mindegyik igényes barkácsoló keze munkáját dicséri. Ezek valamelyikét leírásunk, rajzaink és anyagjegyzékünk alapján elég könnyen reprodukálhatjuk. Elkészítésük valójában csak akkor nem nehéz, ha a főbb darabokat leszabatjuk, és magunk csak az összeállításukhoz szükséges járulékos munkákat végezzük el.

www.ezermester.hu
Bimm-Bamm csoport
Bimm-Bamm csoport
http://invitel.hu/kapui/Toronyo/toronyo.html

Bimm-Bamm csoport toronyóra tevékenységi köre: Toronyóra számlap tervezés, kivitelezés, felszerelés, restaurálás. Toronyóra mutató tervezés, kivitelezés, felszerelés. Toronyóra vezérlőelektronika gyártás, felszerelés...

invitel.hu
Hanga Kft.
Hanga Kft.
http://www.hangakft.hu/

A Hanga családnév három generáción keresztül fonódott össze jelentésében a magas tornyokra épített órák különleges és szerteágazó szakértelmet igénylő megmunkálásával. A 80 éves szakmai múlt alatt Bács-Kiskun megyei Hanga műhelyekből új toronyórák elsősorban a Duna-Tisza közén épült templomokba kerültek, de javítás és felújítás az ország számos távolabbi pontján is fémjelzi a mesterek törekvéseit. A korszerű, költséghatékony technológiák elsajátítása és kidolgozása révén ma is tartós, megbízható és míves kivitelű toronyórák készülnek a kecskeméti székhelyű Hanga toronyóra-műhelyben.

www.hangakft.hu
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 216 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 216 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 51708