Óragyűjtemények > Óra - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Óragyűjtemények > 7 weboldal. Kategória leírása:

ora.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Baron Gábor óragyűjtő
Baron Gábor óragyűjtő
http://eurowatch.hu/baron/index.php

Baron Gábor óragyűjtő oldala. Szenvedély, avagy az antik órák gyűjtése.

eurowatch.hu
Boxeróra
Boxeróra
http://www.boxerora.hu/

Bízom benne, hogy mindenkinek sikerül néhány kellemes percet eltöltenie a tartalom böngészésével. Az oldal célja, hogy bemutathassam már-már kórossá vált óragyűjtő szenvedélyem által vezérelve becserkészett kedvenceimet.

www.boxerora.hu
Órabazár
Órabazár
http://www.orabazar.hu/

Az órabörzék egy különleges világba engednek betekintést. Külföldön ezen rendezvények több évtizedes hagyományra tekintenek vissza. Európában, tőlünk nyugatra (München - Amsterdam - Basel - London) hatalmas rendezvénytermekben rengeteg kiállítóval és több ezer látogatóval gyakran rendeznek börzéket. Ebben a világában nincsenek jelen a mamut óragyártó cégek és nagykereskedések, a kiállítók zöme magángyűjtő vagy órás szakember. Kiállítóink és kereskedőink rugalmasak az árak kialakításában, lehet, sőt muszáj alkudozni. Ezenkívül lehetőségünk nyílik a csere-bere üzletág sajátságos levegőjét beszippantani. Ha a saját óránkat már nem a találjuk elég vonzónak, vagy lelkünk és szívünk egy új darabra vágyik lehetőségünk nyílik a cserére. Cégünk rendezvényeit a Budapest Radisson SAS Béke Hotel exkluzív nagytermében tartjuk. Körülbelül 45-50 kiállító mutatja be ritka és becses darabjait. Órabazár szaküzletünk - Karórák, márkás, exkluzív órák kereskedése. Adás vétele. Órajavítás és értékbecslés.

www.orabazar.hu
Tóth Péter honlapja
Tóth Péter honlapja
http://www.petertoth.hu/oragyujtemeny.html

Tóth Péter honlapja - Óragyűjtemény. Az elmúlt időszakban összegyűjtöttem egy kisebb, 5 darabból álló órakollekciót, melyet most közszemlére teszek. A gyűjtemény olcsó árkategóriás régi és új órákból áll...

www.petertoth.hu
Gyűjtemény leírásokkal
Gyűjtemény leírásokkal
http://www.mvltrade.hu/orak.htm

Óragyűjtemény - az árral megjelölt darabok megvásárolhatóak, esetleg elcserélhetőek. Faliórák, zsebórák, karórák, orosz karórák, svájci-német órák... Egy kis olvasnivaló az óra történetéről, a mechanikus órák működéséről.

www.mvltrade.hu
Régi óráim
Régi óráim
http://mwatches.info/

Minden gyűjtő más szempontok alapján gyűjt. Van, aki orosz órákat gyűjt van aki csak svájcit, és van aki inkább az értékesebb órákra specializálódik. Én főleg automata órákat gyűjtök, bár van egy két mechanikus és quartz is. Lényeg hogy tetszen, és akár hordjam is. Nem vagyok egy nagy gyűjtő, de örömet okoz, ha néha előveszem őket. Ezt az élményt szeretném megosztani.

mwatches.info
Óragyűjtemény - galéria
Óragyűjtemény - galéria
http://www.hnm.hu/utils/Gallery.php?ItemID=78

MNM (Magyar Nemzeti Múzeum) - Történeti tár - Óragyűjtemény - galéria

www.hnm.hu
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 216 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 216 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 51708