Óra különlegességek, óra újdonságok > Óra - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Óra különlegességek, óra újdonságok > 9 weboldal. Kategória leírása:

ora.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Omega - Speedmaster Moonwatch
Omega - Speedmaster Moonwatch
http://www.pto.hu/post/1/1370

Az Omega Moonwatch története 1957-re nyúlik vissza, amikor a kronográf megjelenését követően a NASA ezt az órát választotta ki az Apollo Programban történő részvételre. Ezt az órát viselték a Holdralépéskor, 1970-ben pedig az Apollo 13 Földre történő visszaindulása időzítésében játszott szerepet. Az egyetlen óra, melyet a NASA űrutazásra alkalmasnak nyilvánított. A legújabb Moonwatch modell anodizált alumínium háza 400 °C fokos hőmérséklet ingadozást is elvisel és működőképes a -148 és +260 °C közötti tartományban, így nem kell aggódnunk, ha a töltöttcsirkében felejtve ropogósra sütjük.

www.pto.hu
Fred and Friends - Shape Up
Fred and Friends - Shape Up
http://www.pto.hu/post/1/1318

Szeretünk aludni, képtelenek vagyunk reggel felkelni, mégis imádjuk a kreatívan kegyetlen, lenyomhatatlan szigorral csörgő vekkereket. A Fred and Friends által tervezett kézisúlyzó alakú „Shape Up” végében kis LCD kijelző található, mely ébresztőóraként funkcionál. 7:30-kor beindul a légvédelmi sziréna. A szundi gomb felejtős, arra nem gondoltak a tervezők. A Shape Up csak úgy hallgatatható el, ha az ágyból kiugorva nyomunk vele egy 30 ismétléses szériát bicepszre. Harminc fel-és leengedés után elhallgat, de akkor már senkinek sem lesz kedve valószínűleg visszaaludni.

www.pto.hu
Van Der Led WM2 - Óramobil a csuklón
Van Der Led WM2 - Óramobil a csuklón
http://www.pto.hu/post/1/1212

Láttunk már karórába integrált TV-t és mobiltelefon funkciókat, de mind olyan otrombán néztek ki eddig, hogy Michael Knight is elsírta volna magát tőlük. A Van Der Led WM2 képében végre egy valóban szégyenkezés nélkül viselhető óramobil érkezik hamarosan a tengerentúli üzletek polcaira.

www.pto.hu
Életóra - 6 naponta egy másodperc
Életóra - 6 naponta egy másodperc
http://www.pto.hu/post/1/1190

Semmi sem lehet sokkal lehangolóbb, mint amikor a teljes életünk valami olyan kicsi és a hátralévő éveinket olyan jól vizualizáló tárgyba van besűrítve, mint egy falióra. Az életóra 61320-szor lassabb, mint egy hagyományos falióra, mégis kegyetlenül ketyeg és megállíthatatlanul halad előre. Egy év alatt kevesebb, mint egy percet tesz meg a kismutató, míg a nagy kb. 6 naponta mozdul egy másodpercnyit előre, így elég nehéz észrevenni, ha véletlenül lemerül az elem...

www.pto.hu
Mr Jones Watches
Mr Jones Watches
http://www.pto.hu/post/1/1384

Sokszor nem kell tudnunk, hogy pontosan hány óra sokkal inkább, hogy az adott pillanatban mit kellene tennünk. Ebből a feltevésből indult ki Crispin Jones is a már-már kultikussá vált brit dizájner óramárka a Mr. Jones sorozat megálmodója is. A meglepő és hagyományosnak egyáltalán nem mondható órák sajátossága, hogy az 1-12 terjedő számsor nem igazán képviselteti magát a számlapon. Az „Átlagos nap” modell, ahogy neve is mutatja egy átlagos ember átlagos napi rutinját jeleníti meg számok helyett az óralapon...

www.pto.hu
Kirakós ébresztő - Esélytelen visszaalvás
Kirakós ébresztő - Esélytelen visszaalvás
http://www.pto.hu/post/1/1225

Újabb kíméletlen, gondolkodtatós vekker, melyen nem lehet csak úgy a takaró alól kinyúlva csukott szemmel félálomban lecsapni a szundi gombot újabb 10 perc felhőtlen nyugalom reményében. Szükség lesz a nyitott szemre, az agytekervényekre és némi kézügyességre. Frissen kelőknek valószínűleg egyik sem jelent problémát és a kirakót is gyorsan abszolválja egy kiscsoportos is, azonban a hozzám hasonlóan bambán kelőknek okozhat kellemetlen perceket az élesen csipogó óra, amint éppen a sárga háromszöget próbáljuk begyömöszölni a piros csillag helyére...

www.pto.hu
Elvitték Einstein óráját
Elvitték Einstein óráját
http://www.deluxe.hu/cikk/20081021/einstein_longines_es_patek_philippe_orak_ ...

A becsült ár mintegy 2000 százalékáért kelt el Albert Einstein 1929-bõl származó Longines-ja az Antiquorum hagyományos õszi aukcióján. Az október 16-i est másik fénypontja egy kivételesen ritka Patek Philippe volt, amely szintén elképesztõ áron, több mint 1,5 millió dollárért cserélt gazdát.

www.deluxe.hu
Ütős óra
Ütős óra
http://www.deluxe.hu/cikk/20081031/percutos_ora_a_zenith_manufakturabol_acad ...

Az utóbbi 300 év órakészítésében az egyik legnagyobb technikai kihívás a percismétlős szerkezetek elkészítése volt, és talán manapság is annak számít, ezért csak a legnagyobb manufaktúrák engedik meg maguknak egy modell kifejlesztését. A percütős órák tehát önmagukban véve is különlegesek, viszont a Zenith ezt is fokozni tudta az Academy Open Répétition Minutes modell megalkotásával.

www.deluxe.hu
Karóra háttérképek
Karóra háttérképek
http://www.hatterkepek.hu/index.php?subcat=3015

CoffeeCup - Karóra háttérképek (tárgyfotók)- háttérképek.hu

www.hatterkepek.hu
Oldal leírása
ora.wyw.hu: Óra katalógus. Óramárkák, órajavítás, óraszalon, óragyűjtemények, karóra. Pontos idő, időzóna, napóra.Üzlet, bolt, webáruház. Online vásárlás. Különlegességek újdonságok, újságok és könyvek.
Gyűjteményünkben 216 válogatott óra, óraszalon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 216 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 51708